Over ons

Over Mr. Fillet

Let’s tok history

Heel Nederland voorzien van de allerverste en -lekkerste kip; dat doen we al sinds 1993 en daar zijn we behoorlijk druk mee. Eerst deden we dit alleen voor de zakelijke markt, nu doen we dit ook voor de consument. Sinds enige tijd via een succesvolle webshop, maar nu ook door fysieke winkels te openen door heel Nederland. Onze klanten hoeven niet als een kip zonder kop te zoeken naar de beste kwaliteit én krijgen bij ons ook nog eens de allerbeste service.

Mr. Fillet is een jonge en snelgroeiende organisatie. Daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen de groep. Now we’re tokkin’!

Check onze vacatures

01:00

Kijk bij ons binnen!

Waarom jij ook bij ons wil rondscharrelen:

  • Je krijgt een kiplekker salaris. Van een kale kip kun je natuurlijk niet plukken; daarom krijg je bij ons een bovengemiddeld salaris.

  • Personeelskorting van 25% op de aller-verste kip. Laten we eerlijk zijn; als je net zo’n fan van kip bent als wij, dan haalt dit je toch al over de streep?

  • Gezelligheid en collegialiteit. Op je werk spendeer je een groot gedeelte van je tijd. Dan moet je je er natuurlijk wel kiplekker voelen.

  • Een leuke werkoutfit. Geen slagerskleding, maar een groene blouse met een leren schort. Bij ons zie je eruit als een hippe kip.

  • Een boel vrijheid en eigen inbreng. Bruis jij van de ideeën? Kom maar op, wij luisteren naar je.

  • Afwisselend werk. Geen dag is hetzelfde. Volgens jouw nieuwe collega’s maakt dat het werk zo leuk.

Work hard, play hard

De kip verkoopt zichzelf natuurlijk niet. Ons fantastische team staat paraat. Al onze medewerkers zitten vol goede ideeën en brengen een dosis gezelligheid met zich mee. Elke dag weer. Work hard, play hard dat is ons motto. Daarom vieren we onze successen met leuke uitjes. We werken met blije kippen en echte teamplayers. Mensen die elkaar zien en voor elkaar klaarstaan, altijd met een glimlach.

Zie jij jezelf al onderdeel worden van Mr. Fillet? Ontdek welke functie het beste bij je past. Wie weet ontmoeten we je snel.

Check onze vacatures

Fotoimpressie

P1031001

P1030971

P1030489

P1030945

P1030490

P1030480

P1030969

P1030475

P1030485

P1030468

P1030977

Come tokkin’
with us

Zie jij jezelf al werken bij Mr. Fillet? Wees er als de kippen bij en bekijk welke positie bij jou past.

Bekijk vacatures